Telefon
WhatsApp
Mimarlar Odası'ndan HSK'ya başvuru: Esat Toklu meslekten çıkarılsın

Dün Halk Tv'de Can Coşkun ile 'Haber Masası' programına konuk olan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, "Yarın, HSK'ya Esat Toklu hakkında şikayette bulunacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

Hakim Esat Toklu'nun meslekten çıkarılması yönünde HSK'ya başvuracaklarını belirten Mimarlar Odası Ankara Şubesi beklenen başvuruyu bugün yaptı. 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Candan, "Sedat Peker'in videoları yayınlandıkça insanların dudakları uçukluyor. Aslında bizim buradaki yürüttüğümüz davaların arka planı çıkmış olsa zaten Sedat Peker'in videolarının 10 katı 20 katı şeyler ortaya çıkacak. Tabi onun videolarıyla birlikte isimler açıklandığı için bu kadar dikkat çekmeye başlıyor yoksa biz de bu tür bağlantılar olduğunu yargıdan, siyasetten, emniyetten, bakanlıktan bu tür ilişkiler içerisinde olduğunu hepsini biliyoruz ama elimizde bunları kanıtlayacak belgelerimiz yok. Suç duyurusunda bulunduğumuz insanlar hakkında da bir işlem yapılmadı. Belki bu vesileyle rant projeleri de araştırılır" açıklamasını yapmıştı. 

halk tv

Kahramanmaraş Özel Karaoğlan kişisel gelişim kursu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Reklam

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

Malatya Nöbetçi Eczaneler

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği